Zaharul, galbenusurile si margarina se bat cu mixterul.Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza in compozitie albusele batute spuma tare apoi faina cu praful de copt.
Se pune ciocolata la topit.
Compozitia se imparte in doua.In jumatate se pune zahar vanilat sau esenta de vanilie iar in cealalta jumatate ciocolata care nu trebuie sa fie fierbinte.
Se pun in tava alternativ cele doua compozitii. Se coace circa 40 de minute la 180 de grade.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii