Chec cu dovleac si fructe uscate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec cu dovleac si fructe uscate

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 1/2 cana cu dovleac ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf scortisoara
  • 2 linguri nuci tocate
  • 2 linguri stafide

Mod de preparare

Pentru inceput mixam albusurile spuma tare. Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam uleiul si amestecam. Punem apoi albusurile spuma peste galbenusuri si amestecam usor.

Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam dovleacul ras, nucile, stafidele si scortisoara.

Amestecam pana se omogenizeza compozitia. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt. Vom coace checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.

Se face atat de usor, incat trebuie sa va lasati ispititi si sa il incercati.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise