Mod de preparare
Se bat albusurile cu zaharul pana ce se obtine o spuma. Separat, se amesteca galbenusurile cu uleiul. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina (in faina se adauga praful de copt). Se amesteca. Se presara coaja rasa de lamaie si cacaua.
Se preincalzeste cuptorul. Se toarna intr-o tava termorezistenta, forma de chec, 75% din compozitie, in restul se adauga stafide si cacao, dupa bunul plac, si se freaca bine compozitia, dupa care se adauga in tava, peste cealalta.
Se tine la foc moderat circa 30-40 de minute.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii