autor:

Adriana K.D.

» » Prajituri

Chec cu visine

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
4 oua, 14 linguri de zahar, 12 linguri de ulei, 15-18 linguri de faina, un praf de copt, esenta de vanilie, esenta de lamaie sau coaja de la o lamaie, zahar vanilat, 150-200g visine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste apoi se incorporeaza faina incetul cu incetul,uleiul,zaharul vanilat, praful de copt,esenta de vanilie si lamaie si visinile scoase de sambure.


Compozitia se pune in formade chec unsa si tapetata.


Se coace la cuptor la foc potivit.(se verifica cu scobitoarea)


Cand e gata se pudreaza cu zahar praf sau se poate pune glazura de caramel.


Pofta Buna!!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 14 linguri de zahar
  • 12 linguri de ulei
  • 15-18 linguri de faina
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie
  • esenta de lamaie sau coaja de la o lamaie
  • zahar vanilat
  • 150-200g visine

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

155 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

18 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

55 voturi    27 comentarii
1h 40 min
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri