Chec delicios glazurat

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Chec delicios glazurat

Ingrediente

  • pentru doua checuri:
  • 6 oua
  • 1 pachet margarina/sau 250g.unt
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 3 cani faina cernuta
  • 1 praf de copt ruf
  • un praf de sare
  • 1 fiola ruf de vanilie,una de lamaie si una de rom
  • 1 plic de glazura decor de cacao de la dr.oetker

Mod de preparare

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati cernuta, puneti aromele. Ungeti vasul in care doriti sa faceti checul cu unt sau margarina si puneti aluatul. Il dati la cuptor pentru 40 min. la 180gr. Scoateti usor din forma, puneti pe platou, pregatiti glazura cum scrie pe plic si glazurati checul. Sta foarte bine la temperatura camerei, nu trebuie sa-l pastrati in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise