Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.
Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.
Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.
Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.
Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.
Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Deasupra presaram goji.
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii