Intr-un bol amestecam faina cu cacaua si scortisoara.
Intr-o canita stingem bicarbonatul cu zeama de lamiae.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt.
Mixam oul cu zaharul pana se topeste, adaugam uleiul cate putin pana il incorporam pe tot, apoi laptele si bicarbonatul stins. Punem ingredientele uscate si cu o paleta amestecam usor compozitia, adaugam ciocolata si turnam aluatul care curge ca o smantana groasa, in tava de chec. Dam la cuptor pentru 40’ la foc mediu( pana trece testul cu scobitoarea). Se lasa la repaus 10’, dupa care se poate felia si servi simplu sau pudrat cu zahar, dupa preferinta.
Ciocolata nu trebue maruntita prea tare, deoarece se va topi oricum la copt.
Un chec rapid, gata de servit in mai putin de 60’.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii