Topiţi untul şi-l lăsaţi să se răcească.
Amestecaţi ouăle cu zahărul si coaja de lamâie, până ce amestecul se albeşte. Amestecaţi alternativ untul si faina în care s-a pus praful de copt. Puneţi într-o formă de chec unsă cu unt. Coaceţi mai întâi 7 min la 190°C (termostat 6-7) apoi 18 min la 160° (termostat 5-6).
Lăsaţi să se răcească.
Dacă-l doriţi marmorat, amestecaţi o parte cu puţină cacao si puneţi alternativ straturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii