Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga praful de copt si cateva linguri de ulei si se amesteca. Se adauga treptat faina pana se obtine un aluat moale, care curge. Se toarna trei sferturi din aluat intr-o tava unsa cu ulei si faina. Celalalt sfert se amesteca cu cacao si se toarna in tava.
Se da la cuptorul incalzit timp de 30 - 45 minute.
Se verifica daca sa copt cu o scobitoare de lemn.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii