autor:

Fara foto

» » Prajituri

Check

Autor: maria73 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria73 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
8 oua,1 praf de copt, 200 ml lapte, 200 ml ulei, 500 gr faina, 500 gr zahar, esente, 2 linguri cacao

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Laptele caldut se amescteca cu 250 gr. zahar, esente si praful de copt si se amesteca pana se topeste zaharul.


Se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul si apoi faina.


Se bat albususrile cu 250 gr zahar pana se face ca o bezea si se toarna peste restul compozitiei amestcand usor cu o lingura de lemn.


Se toarna in forme (tapetate) trei sferturi din compozitie si ce ramane se amesteca cu cacao si se toarna peste.
Laptele caldut se amesctec
Retete
Alte retete din Prajituri

Prajitura Lamington

Untul se freaca bine cu zaharul, adougindu-se pe rind ouale, vanilia si faina amestecata cu cacaoa,praful

15 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Laura`s Perlen by Laura S.

1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

    Foare bună reţetă!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 500 gr faina
  • 500 gr zahar
  • esente
  • 2 linguri cacao

Raporteaza reteta

Retete
de maria73

Tort de cacao

Se bat bine albusurile,se adauga treptat zaharul pudra si se mai bat aprx 15 minute. Se adauga treptat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foare bună reţetă!

Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje