autor:

Fara foto

» » Prajituri

Check

Autor: maria73 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria73 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
8 oua,1 praf de copt, 200 ml lapte, 200 ml ulei, 500 gr faina, 500 gr zahar, esente, 2 linguri cacao

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Laptele caldut se amescteca cu 250 gr. zahar, esente si praful de copt si se amesteca pana se topeste zaharul.


Se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul si apoi faina.


Se bat albususrile cu 250 gr zahar pana se face ca o bezea si se toarna peste restul compozitiei amestcand usor cu o lingura de lemn.


Se toarna in forme (tapetate) trei sferturi din compozitie si ce ramane se amesteca cu cacao si se toarna peste.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

    Foare bună reţetă!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 500 gr faina
  • 500 gr zahar
  • esente
  • 2 linguri cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria73

Tort de cacao

Se bat bine albusurile,se adauga treptat zaharul pudra si se mai bat aprx 15 minute. Se adauga treptat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foare bună reţetă!



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri