Laptele caldut se amescteca cu 250 gr. zahar, esente si praful de copt si se amesteca pana se topeste zaharul. Se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul si apoi faina. Se bat albususrile cu 250 gr zahar pana se face ca o bezea si se toarna peste restul compozitiei amestcand usor cu o lingura de lemn. Se toarna in forme (tapetate) trei sferturi din compozitie si ce ramane se amesteca cu cacao si se toarna peste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii