autor:

Larisa Ghetu

» » Dulciuri diverse

Chek

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.


Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.


Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare. adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet.


Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!


Se amesteca compozitia si se adauga cacao.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Larisa Ghetu

Salata

Se toata varza si salata-marunt. Se taie rosia + castravetele felii. Branza se taie bucatele.

1 vot    1 comentariu
10 min
Salate reci

BRIOSE

Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere. Se pun ouala, zaharul

7 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Pizza

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde

7 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu mere caramelizate

Tarta cu mere caramelizate

Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma. Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt, sare si faina pana devine o coca

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se fierbe, separat se pun galbenusurile cu 250 gr zahar si se bat bine cu mixerul pana se fac spuma, peste care adaugam si praful

18 voturi    15 comentarii
30 min
Dulciuri diverse