autor:

Larisa Ghetu

» » Dulciuri diverse

Chek

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.


Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.


Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare. adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet.


Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!


Se amesteca compozitia si se adauga cacao.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Larisa Ghetu

Salata

Se toata varza si salata-marunt. Se taie rosia + castravetele felii. Branza se taie bucatele.

1 vot    1 comentariu
10 min
Salate reci

BRIOSE

Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere. Se pun ouala, zaharul

7 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Pizza

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde

7 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Churros cu crema de vanilie

Churros cu crema de vanilie

Pentru churro punem apa la fiert cu putina sare. Faina o amestecam cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Cand apa clocoteste,

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose cu capsuni

Briose cu capsuni

Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse