autor:

Larisa Ghetu

» » Dulciuri diverse

Chek

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.


Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.


Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare. adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet.


Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!


Se amesteca compozitia si se adauga cacao.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Larisa Ghetu

Salata

Se toata varza si salata-marunt. Se taie rosia + castravetele felii. Branza se taie bucatele.

1 vot    1 comentariu
10 min
Salate reci

BRIOSE

Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere. Se pun ouala, zaharul

7 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Pizza

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde

7 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu untura si iaurt

Cornulete cu untura si iaurt

Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam iaurtul, coaja rasa de

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gem de pepene galben cu caise

Gem de pepene galben cu caise

Spalam pepenele si il taiem in doua. Cu o lingurita scoatem samburii din mijloc, apoi taiem felii, indepartam coaja si taiem cubulete. Caisele

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi