autor:

Larisa Ghetu

» » Dulciuri diverse

Chek

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
10 oua, 2 cani zahar, 2 1/2 cani faina, 8 linguri lapte, 8 linguri ulei, zahar vanilat, lamaie, esenta de rom, praf de copt, cacao

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus.


Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.


Se adauga galbenusurile care au fost frecate cu putina sare. adauga uleiul, laptele, un praf de praf de copt stins in otet.


Se adauga faina care se freaca cu compozitia, nu se bate!


Se amesteca compozitia si se adauga cacao.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • lamaie
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Larisa Ghetu

Salata

Se toata varza si salata-marunt. Se taie rosia + castravetele felii. Branza se taie bucatele.

1 vot    1 comentariu
10 min
Salate reci

BRIOSE

Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom si apa calduta cat sa le acopere. Se pun ouala, zaharul

7 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Pizza

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde

7 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,e foarte buna reteta,cam asa fac si eu .



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Bavareza cu capsune

Bavareza cu capsune

Se pun capsunele intr-un vas pe foc impreuna cu zahar,se amesteca si se lasa pana se topeste zaharul;dupa ce s-a racit putin,se paseaza

1 vot    0 comentarii
45h
Dulciuri diverse
Prajitura After Eight

Prajitura After Eight

Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le mixam cu zaharul ,pana devin ca o crema, adaugam mierea, laptele si uleiul.La

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse