Cherry la borcan1

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cherry la borcan1

Ingrediente

  • rosii cherry
  • sare

Mod de preparare

Este cea mai simpla si rapida metoda de conservare a rosiilor cherry si nu numai.

Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun in borcane,deasupra cate 1lingurita cu sare mare(de muraturi),se umplu borcanele cu apa;este important ca rosiile sa fie cuprinse in totalitate cu apa,se infileteaza bine capacele apoi se fierb timp de 1h.

Se scot borcanele,se pun in patura sa se raceasca,apoi se depoziteaza la camara.

Iarna la folosire,se scurg rosiile,se decojesc foarte usor apoi se adauga unde este nevoie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise