Se bat albusurile cu zaharul pana se face spuma, galbenusurile cu uleiul, apoi se amesteca impreuna.
Se adauga faina si se amesteca. Se pun mirodeniile.
Se separa o parte din aluat si se amesteca cu cacao, se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna 2 linguri de aluat alb, una cu cacao pana se umple tava la jumatate.
Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii