autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Chiftele de cartofi

   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun intr-un castron in care se adauga ouale.


Se amesteca cu faina pana cand devin ca o pasta.


Se adauga sarea, piperul si verdeturile si se pun (cu lingura sau linurita) la prajit in ulei incins.


Se prajesc circa 5-10 min. in functie de ustensila cu care le-ati pus in tigaie.


Se servesc calde.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Corobian Monica (Bucatar sef):

    Nu cred ca se pun doua oua in compozitie,eu am incercat reteta acum 10 minute,cu doua oua e foarte moale compozitia si necesita mai multe linguri de faina...,as recomanda un singur ou!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adina Carausan , 29 ianuarie 2014

    interesant

  • Fara foto

    Piticu Murariu , 14 ianuarie 2014

    interesant

  • Fara foto

    Miha Ela , 14 ianuarie 2014

    o sa fac maine

    • Fara foto

      X Tina Cryss , 02 decembrie 2013

      carofii fierti* curatati de coaja,etc....

    • Fara foto

      ana , 21 noiembrie 2013

      cartofii trebuiesc storsi bine inainte de ai-i amesteca cu celalalte ingrediente

    • Fara foto

      cosmina , 21 septembrie 2013

      e buna reteta dar eu nu am pus decit un ou

    • Fara foto

      Rica Presecan , 14 septembrie 2013

      sper sa fac o comanda miine

    • Fara foto

      Claudia Buzaianu , 26 august 2013

      sunt super buna mmmmmmmmmm le recomandam tuturor , chiftelute din cartofi ,, :) :) (Y).

    • Fara foto

      irina (Bucatar) , 12 septembrie 2012

      Am incercat si eu , dar am mai adaugat si un morcov si o ceapa,3 oua,10 cartofi. DELICIOASE!!!!

    • Fara foto

      anna , 24 aprilie 2010

      am incercat si eu , dar am adaugat si putina branza. DELICIOASE!!!

    • Fara foto

      vera , 21 ianuarie 2010

      la noi la maramu se numesc hrenze

    • Fara foto

      THEALEX749 (Bucatar) , 05 ianuarie 2010

      aceasta reteta e minunata

    • Fara foto

      elena , 13 octombrie 2009

      atentie!!!!s se storc cartofii inainte de a se amesteca cu faina (au cu o felie, doua de paine inmuiata-asa fac eu)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

287 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel sau marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Adina Carausan

interesant

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Curatam dovlecelul, ii scoatem samburii si apoi il dam pe razatoarea cu gauri mari. Tot pe razatoarea cu gauri mari dam si casul de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete de linte cu guacamole

Cosulete de linte cu guacamole

Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume