1. Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata.
2. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
3. Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
4. Se prajesc in uleiul incins (am folosit ulei de palmier cu 0 colesterol, care nu miroase a prajeala iar chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase pentru ca nu absorb grasime).
Se servesc cu sos marinat, salata, hrean, muraturi.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii