autor:

Anonim

» » Aperitive cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, paine alba, ulei, ceapa, faina, oua, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

Se toaca in robot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofi rasi, patrunjel verde, sare si piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftele, de forma rotunda sau plata.


Se rumenesc in ulei incins.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 20 iulie 2009

    Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • paine alba
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Fara foto

elena

Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Toba de pui si porc

Toba de pui si porc

Ciolanul de porc l-am spalat si l-am pus la fiert in oala sub presiune, cu sare, foi de dafin si piper, pentru cca o ora. Dupa ce s-a

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne