autor:

Anonim

» » Aperitive

Chiftele din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, paine alba, ulei, ceapa, faina, oua, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

Se toaca in robot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofi rasi, patrunjel verde, sare si piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftele, de forma rotunda sau plata.


Se rumenesc in ulei incins.
Retete
Alte retete din Aperitive

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Vinete pane

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute. Vinetele se curata de coaja si

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 20 iulie 2009

    Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Dificultate

Redusa

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • paine alba
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

elena

Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Carnea se feliaza in felii subtiri si se bate cu batatorul pentru snitele, se ung cu mustar se condimenteaza, apoi asezam cate o felie

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand, adaugam incet apa minerala si lapte,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne