autor:

Anonim

» » Aperitive cu carne

Chiftele din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se toaca in robot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofi rasi, patrunjel verde, sare si piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftele, de forma rotunda sau plata.


Se rumenesc in ulei incins.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 20 iulie 2009

    Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • paine alba
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Fara foto

elena

Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea,

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza