autor:

Amalia

» » Aperitive

Chiftele Din Cartofi

Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2012

Ingrediente
2 Cartofi, 1 Ou, o bucatica de branza(nu conteaza de care), 1 morcov, 2 Linguri de faina, sare, Patrunjel uscat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

SE dau pe razatoare cartofii si morcovii, se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare oul sare dupa gust si putin patrunjel si le amestecam bine.Facem chiftele din compozitie si le dam prin faina(numai daca vreti).SE pun la prajit intr-o tigaie cu foarte putin ulei , le prajim pe o parte si pe alta foarte putin timp.


Noua ne plac la nebunie Chiftelele din cartofi :X
Retete
Alte retete din Aperitive

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam, dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 Cartofi
  • 1 Ou
  • o bucatica de branza(nu conteaza de care)
  • 1 morcov
  • 2 Linguri de faina
  • sare
  • Patrunjel uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Amalia

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive

Foietaj cu carnati

Taiem carnatii,salamul si ardeiul fasii,apoi taiem aluatul conform impachetarii dorite.Se aseaza

1 vot    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Tort pentru Mama

1. Separam albusurile de galbenusuri si batem bine albusurile cu cele 10 linguri de apa pana devin

2 voturi    1 comentariu
3h
Torturi


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Trifoi delicios

Trifoi delicios

1 Se amesteca cu telul galbenusurile cu un praf de sare si uleiul de masline apoi se incorporeaza si piureul de spanac.Albusurile se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cosulete cu legume si sos de parmezan

Cosulete cu legume si sos de parmezan

1.Legumele se fierb aldente(cca 7 minute de la primul clocot)in apa cu un praf de sare apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza