autor:

Amalia

» » Aperitive cu brinza

Chiftele Din Cartofi

Autor: Amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

SE dau pe razatoare cartofii si morcovii, se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare oul sare dupa gust si putin patrunjel si le amestecam bine.Facem chiftele din compozitie si le dam prin faina(numai daca vreti).SE pun la prajit intr-o tigaie cu foarte putin ulei , le prajim pe o parte si pe alta foarte putin timp.


Noua ne plac la nebunie Chiftelele din cartofi :X

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 Cartofi
  • 1 Ou
  • o bucatica de branza(nu conteaza de care)
  • 1 morcov
  • 2 Linguri de faina
  • sare
  • Patrunjel uscat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Amalia

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Foietaj cu carnati

Taiem carnatii,salamul si ardeiul fasii,apoi taiem aluatul conform impachetarii dorite.Se aseaza

1 vot    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Tort pentru Mama

1. Separam albusurile de galbenusuri si batem bine albusurile cu cele 10 linguri de apa pana devin

2 voturi    1 comentariu
3h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Mai intai, pregatim ingredientele si formele in care vom coace tartele. Intr-un castron, cernem faina cu un praf de sare si condimentele.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem 2 pateuri. Asadar, puteti tineti

1 vot    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje