autor:

Anonim

» » Aperitive cu legume

chiftelute cu ciuperci si cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu cartofii rasi , jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper, pana se obtine o compozitie omogena.


Se modeleaza chiftelutele , se introduc la cuptor, intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in unt, iar cand sunt gata chiftelutele se adauga in tava, impreuna cu sos brun.


Se mai lasa la cuptor cca 15 min. La sfarsit se adauga vin.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • ceapa
  • cartofi
  • oua
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei,
  • sos brun
  • ciuperci
  • unt
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • vin alb

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu legume
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia.

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje