autor:

Laura S.

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

CHIFTELUTE DE PASARE

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea de pui se trece prin masina de tocat.


Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.


Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.


Le-am servit , dupa cum scrie si la recomandarea din revista, calde cu piure de cartofi.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Foarte bine arata toate retetele de chiftelute!

  • Laura S.

    Laura S. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Chiftelutele sint minunate! Iar morcovul ajuta sa nu devina uscate. Mult succest si pofta mare, cind vei proba!!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Yummy, minunate sunt chiftelutele! Sidy, si eu pun morcov in chiftelute, tot asa, dat prin masina de tocat, pe langa carne, cartof, si celelalte ingrediente... Mie imi plac cum sunt la gust. Si ale tale sunt aspectuoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Arata grozav chiftelutele tale.Si eu pregatesc chiftele din piept de pui,de curcan,de gasca si adaug ca si tine morcov , cartof si paine inmuiata de regula in apa minerala.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pune morcov, si noi punem; exceptie: mie imi placea carnea tocata de pui, curcan, mama a spus ca este prea tare.... dar reteta e buna, pare a fi bucatareasa doamna!

    • Fara foto

      Laura s. , 27 aprilie 2009

      Hallo "SURIOARA" si un LA MULTI,MUUUUUUULTI ANI!!!!!!! (scuze ca urarea e cu intirziere, dar am fost f. neatenta) Da, au fot foarte faine si cu acelasi aluat am facut saptamina trecuta niste ardei umpluti, fffffffoarte buni. Morcobul nu se simte f. tare, in schimb face chiftelele mai suculemte.Un avantaj pt. carnea de pasare care este foarte slaba in grasimi. Iar acesta este pentru tine, de ziua ta;

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      Laura...minunate chiftelutele tale !!! Si eu le fac dar din carne de curcan Dar...morcov nu am pus niciodata ... Sigur am sa incerc si eu !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta pot sa spun delicioasa
  • mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere
  • o am din revista
  • ~bucataria de azi".
  • Cumparata recent di RO.
  • Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
  • Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri.
  • - 1 piept de pui desosat
  • - 1 cartof mare
  • - 1 legatura mare de marar
  • - 2 oua
  • - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat)
  • - 1 felie de franzela inmuiat in lapte
  • - 4-5 ls faina
  • - sare + piper
  • - ulei/grasime pt. prajit
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1 morcov
  • - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Laura S.

Pizza, pizza, pizza....

lc-lingurita cafea/ceai ls-lingura supa Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna, se

13 voturi    14 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Cornuri picante

~aluat: Primul aluat se malaxeaza si se lasa sa dospeasca ca 30min. Se imparte in doua si se intinde

12 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Rulouri de sunca umplute

Legumele in prealabil fierte (de preferinta in supa.Primesc un gust mai bun)si restul care nu trebuie

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne