autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute de porc

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin. Usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Franzela se imoaie in apa sau in lapte si se stoace bine. Intr-un vas se pune carnea si toate ingredientele se condimenteaza cu sare, delikat, piper dupa gust.


Se adauga oul si se amesteca bine.


Se formeaza chifteletele care se dau apoi prin faina si se prajesc in baie de ulei incins.


Se servesc atat calde cat si reci.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandru Cimpeanu , 02 august 2014

    foarte gustoase .

  • Fara foto

    Aura Andrei-Salmo , 16 iulie 2014

    bune...

  • Fara foto

    Geo Farago , 19 aprilie 2014

    reteta faina am facut si eu sunt super,!

    • Mitica_Kiss

      Mitica_Kiss (Bucatar) , 29 ianuarie 2014

      Foarte gustoase

    • Fara foto

      Simona Podaru , 29 decembrie 2013

      Add a comment...

    • Fara foto

      Paula Constantinescu , 22 decembrie 2013

      reteta este buna

    • Fara foto

      Alina Munteanu , 17 septembrie 2013

      bune

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Sunt foarte bune !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

26 voturi

Ingrediente

  • carne tocata de porc 500gr
  • ceapa 100gr
  • usturoi 40gr
  • marar verde 1 leg
  • patrunjel 1 leg
  • ou 2 buc
  • franzela 3 felii
  • delikat
  • piper
  • sare
  • faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de motosca mariana

marinated fish

salata verde se spala, se scurge, se rupe bucati(ca sa evitam oxidarea) si se aseaza pe platou se

9 voturi    13 comentarii
15 min
Salate cu peste

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

14 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

pere in vin

intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara se adauga perele spalate

10 voturi    9 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Alexandru Cimpeanu

foarte gustoase .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne