festivalul blogurilor gustoase

autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive cu carne

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea mica,pesmetul,oualel,usturoiul si condimentele dupa gust.


Se framanta carea bine cu toate ingredientele.


Se aseaza o hatie pergamant intr-o tava de aragaz.Din pasta de carne astfel pregatita se modeleaza chiftelutele care se aseaja in tava,apoi se dau la cuptorul incins la 200gC pana sunt frumos rumenite pe ambele parti.Cine are grill la aragaz il poate folosi.Eu le-am copt la grill.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Ma bucur ca iti plac.

  • Fara foto

    Tatiana Brown , 09 noiembrie 2013

    le incerc astazi numaidecit!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    O bunatate si arata grozav...Si eu pregatesc chiftele si snitele in cuptor,ies delicioase ...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Apetisante, dietetice.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Gustoase,am sa incerc reteta,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Da Sidy,ai avut dreptate,au iesit foarte gustoase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Cred ca sunt bune,uite eu am facut, dar le-am prajit in tigaie.Felicitari.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Silvia ma bucur mult ca ti-a placut ideea mea si le-ai facut si tu asa..coapte in cuptor !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Arată super şi sunt mai dietetice.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

19 voturi

Ingrediente

  • 700g carne tocata curcan
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof mic crud
  • 2 oua
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper dupa gust
  • o priza coriandru macinat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Varadi Silvia

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

40 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Tort cu mouse de ciocolata alba

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat.

14 voturi    7 comentarii
2h 10 min
Torturi

Boccelute de clatite cu ciuperci

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara. Se pregatesc mai intai clatitele. Se curata

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ma bucur ca iti plac.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne