Se amesteca carnea de porc cu carnea de vita (sau se cumpara direct amestec) cu sarea, piperul si restul condimentelor, inclusiv cu ceapa tocata mărunt si călită in ulei pana capată o culoare aurie si usturoiul tocat mărunt. Se formează chifteluțele si se prăjesc in mult ulei pentru a fi pufoase si nu uscate. Separat, intr-o tigaie se adaugă bulion, câteva boabe de piper, sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul obținut pana da in clocot. Cand a scăzut sosul, se adaugă chiftelutele prăjite si se mai lasă 5-10 minute sa fiarbă la foc mic.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii