autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Chiftelute originale (1)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca la "Chiftelute originale", 2 dovlecei mici

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

La ingedientele din reteta "chiftelute originale 1" se adauga dovleceii dati pe razatoare.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Arata foarte bine .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Arata foarte bine...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Foarte gustoase Iuliana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Super bune şi frumoase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la "Chiftelute originale"
  • 2 dovlecei mici

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine .



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne