autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive cu carne

Chiftelute originale (1)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

La ingedientele din reteta "chiftelute originale 1" se adauga dovleceii dati pe razatoare.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Arata foarte bine .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Arata foarte bine...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Foarte gustoase Iuliana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Super bune şi frumoase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la "Chiftelute originale"
  • 2 dovlecei mici

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine .

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,

53 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne