autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute speciale

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei si se raceste. Carnea se curata, se taie felii si se trece, impreuna cu ceapa inabusita si racita, prin masina de tocat cu sita deasa. La compozitia obtinuta se adauga ouale, piperul, si verdeata curatata, spalata si taiata marunt.


Se amesteca componentele pana se omogenizeaza perfect pasta si se modeleaza chiftelutele, se trec prin faina si se prajesc in uleiul infierbintat.


Se servesc cite doua la portie, pe salata verde.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii (2 buc.): 250 g carne vită
  • 250 g carne porc
  • 100 g ceapa
  • 1 ou
  • 40 g verdeata
  • 50 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 g piper
  • 20 g sare
  • 100 g salată verde (decor).

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

33 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne