autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute speciale

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii (2 buc.): 250 g carne vită, 250 g carne porc, 100 g ceapa, 1 ou, 40 g verdeata, 50 g faina, 100 ml ulei, 1 g piper, 20 g sare, 100 g salată verde (decor).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei si se raceste. Carnea se curata, se taie felii si se trece, impreuna cu ceapa inabusita si racita, prin masina de tocat cu sita deasa. La compozitia obtinuta se adauga ouale, piperul, si verdeata curatata, spalata si taiata marunt.


Se amesteca componentele pana se omogenizeaza perfect pasta si se modeleaza chiftelutele, se trec prin faina si se prajesc in uleiul infierbintat.


Se servesc cite doua la portie, pe salata verde.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii (2 buc.): 250 g carne vită
  • 250 g carne porc
  • 100 g ceapa
  • 1 ou
  • 40 g verdeata
  • 50 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 g piper
  • 20 g sare
  • 100 g salată verde (decor).

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Mancare de cartofi cu smantana

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa

236 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Mod de preparare Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cotlete de miel aromate

Cotlete de miel aromate

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant. Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne