- Fasolea se spala si se pune la fiert.
- Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare, de asemenea, rosiile se oparesc in apa clocotita si se trec prin sita, apoi, intr-o cratita (ceaun) mai inalta se pune ceapa la calit, se lasa pana are o culoare aurie, se adauga morcovul ras, ardeiul capia si se lasa aproximativ 5 minute, dupa care, se adauga carnea toacata care se lasa la calit aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Se adauga condimentele, rosiile date prin sita si sucul de rosii lasandu-se la fiert, la foc mic, 15-20 minute, dupa care se adauga ardeiul iute si se lasa la fiert aproximativ 10 minute.
- Se adauga fasolea fiarta si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii