Carnea am spalat-o si am pus-o la fiert in 2 litrii de apa, in acest timp se spumuieste. Am adaugat legumele care inainte au fost curatate si taiate in bucatele potrivite, se mai completeaza cu apa daca mai necesita si se asezoneaza, lasand sa fiarba bine toate. Am adaugat intre timp cele 2 cuburi de vegeta, tarhonul si patrunjelul l-am taiat marunt. Dupa ce s-au fiert se stinge focul. Galbenusurile se bat bine impreuna cu smantana, se adauga cateva polonice cu ciorba fierbinte, le amestecam si apoi turnam compozitia peste ciorba.
Acrirea ciorbei se face dupa bunul plac, eu am preferat sa pun 2 linguri nici prea rase si nici cu varf de bors de la Maggie.
Ciorbita am servit-o alaturi de un ardei iute (ciusca) si cu o felie de paine care continea bucatele de branza in interior... o minunatie!
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii