autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.


Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.


Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.


Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.


Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.


Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.


Servim ciorba cu ardei iute.


Pofta mare !

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary Si Alexia Porojan , 13 februarie 2014

    tarhonul da un gust foarte bun la toate ciorbitele de fasole, de perisoare ,de pui.

  • Fara foto

    Cosmina Dumitras , 18 octombrie 2013

    SARE DE LAMIIE DACA DORITI SA FIE MAI ACRISOARA

  • Fara foto

    Nicoleta Nita , 19 iunie 2013

    la noi se pune si tarhon.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O bunatate ciorbita ta...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Are tot, tot, tot ce-i trebuie ciorba ta . As vrea sa-i pot gasi un cusur, dar pofta provocata de prezentarea ta nu ma lasa !?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Delicioasa! Ce culori!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Tare gustoasa.Buna ca toate ciobele tale.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Zerul si smintina ii da un gust foarte bun.......imi place foarte tare.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      este foarte buna.

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Ziua buna, uite cum te prind ca postezi retete....buna ciorbitza si chiar ma gandeam sa caut ceva ardelenesc,fara porc ca tare mii dor de mancarea romaneasca....felicitari arata delicioasa. Duminica placuta Sidy

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

24 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 cana zer
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

File de vitel cu sos de ceapa si rosii

Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi

Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure

Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Piept de pui cu rösti si sos de visine

Pentru inceput preparam rösti , curatan cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cu un cutit sub forma

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Mary Si Alexia Porojan

tarhonul da un gust foarte bun la toate ciorbitele de fasole, de perisoare ,de pui.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe