autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.


Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.


Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.


Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.


Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.


Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.


Servim ciorba cu ardei iute.


Pofta mare !

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary Si Alexia Porojan , 13 februarie 2014

    tarhonul da un gust foarte bun la toate ciorbitele de fasole, de perisoare ,de pui.

  • Fara foto

    Cosmina Dumitras , 18 octombrie 2013

    SARE DE LAMIIE DACA DORITI SA FIE MAI ACRISOARA

  • Fara foto

    Nicoleta Nita , 19 iunie 2013

    la noi se pune si tarhon.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O bunatate ciorbita ta...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Are tot, tot, tot ce-i trebuie ciorba ta . As vrea sa-i pot gasi un cusur, dar pofta provocata de prezentarea ta nu ma lasa !?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Delicioasa! Ce culori!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Tare gustoasa.Buna ca toate ciobele tale.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Zerul si smintina ii da un gust foarte bun.......imi place foarte tare.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      este foarte buna.

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Ziua buna, uite cum te prind ca postezi retete....buna ciorbitza si chiar ma gandeam sa caut ceva ardelenesc,fara porc ca tare mii dor de mancarea romaneasca....felicitari arata delicioasa. Duminica placuta Sidy

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

24 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 cana zer
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de

0 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in

1 vot    1 comentariu
50 min
Supe de legume

Mary Si Alexia Porojan

tarhonul da un gust foarte bun la toate ciorbitele de fasole, de perisoare ,de pui.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

2 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

26 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe