autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNE DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare.


Se lasa sa mai fiarba 10 minute, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Multumesc tuturor.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Buna, buna ciorbita.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Super,felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Buna ciorbita!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Tot eram in pana de idei,acum stiu ce ciorba sa fac.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • carne de pasare(spatele si aripile de pasare)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • 50 g ulei( o cescuta)
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie(zeama)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

21 voturi    20 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

14 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc tuturor.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

2 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

26 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe