autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNE DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
carne de pasare(spatele si aripile de pasare), 3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 telina mica, 1 ceapa, 1 cescuta orez, 50 g ulei( o cescuta), 200 g smantana, 2 galbenusuri, 1 lamaie(zeama), 1 legatura patrunjel, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare.


Se lasa sa mai fiarba 10 minute, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de dovlecei cu perisoare

Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o

10 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua

120 voturi    26 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Multumesc tuturor.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Buna, buna ciorbita.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Super,felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Buna ciorbita!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Tot eram in pana de idei,acum stiu ce ciorba sa fac.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • carne de pasare(spatele si aripile de pasare)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • 50 g ulei( o cescuta)
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie(zeama)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

13 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc tuturor.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi. Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe