autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, cartofi, varza, pasta de tomate, rosii, bors, patrunjel si leustean verde,sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga telina, radacina de patrunjel si pastarnac,ceapa,cartofii si varza. Cand cartofii sunt fierti, se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea.


Se fierb inca 5 min.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    foarte buna .felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • cartofi
  • varza
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • patrunjel si leustean verde,sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna .felicitari.



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supă cremă de ştevie

Supă cremă de ştevie

Ştevia se opăreşte în apă clocotită cu sare, se scurge bine şi se toacă mare. Într-o cratiţă se încinge uleiul şi se pun

0 voturi    0 comentarii
55 min
Supe de legume
Supa frantuzeasca de ceapa

Supa frantuzeasca de ceapa

Taiem cele 10 cepe julienne si le punem la calit, preferabil intr-o oala de fonta/tuci pe care am incins-o bine, intr-o lingura de ulei

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Supe de legume