autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga telina, radacina de patrunjel si pastarnac,ceapa,cartofii si varza. Cand cartofii sunt fierti, se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea.


Se fierb inca 5 min.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    foarte buna .felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • cartofi
  • varza
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • patrunjel si leustean verde,sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna .felicitari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de spanac si lapte

Supa crema de spanac si lapte

Tocam marunt ceapa. Taiem fin leusteanul. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim timp

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de ardei kapia si rosii

Supa crema de ardei kapia si rosii

Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Este ideal

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume