Proces Tehnologic
Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul se mararul se toaca marunt.Rosile se oparesc se decojec si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. pasta de tomate se dilueaza.
Mode De Preparare
Carnease fierbe in circa 2 litri de apa cu sare si se spumeaza. cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii,radacini de patrunjel si de pastarnac,ceapa, ardeiul gras, cartofii si varza . Cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea. se fierb inca 5 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii