autor:

merisoare de padure

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu coaste de porc

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. Dupa ce s-a oprit focul, se presara frunzele de verdeata taiate marunt.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Foarte gustoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Imi place in special iarna cu taitei de casa si acrita cu zeama de varza acra.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa si o prezentare reusita.Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte bine arata, e foarte gustoasa!

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Multumesc Camelia. Am observat greseala, si am corectat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Am mancat ceva asemanator, dar fara rosii, a fost f gustoasa!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      O ciorbita grozava !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Gustoasa ciorbita...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      N-am mincat niciodata asa ceva; combinatia de cartofi cu fidea mi se pare f interesanta.Vreau sa incerc;dar voi folosi coaste de miel.Porc nu am,aici.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Arata tare bine...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      "Sedano" inseamna telina?Eu adaug ,de obicei,taitei de casa!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Rosiile se pun inaintea borsului. In rest e buna ciorbita.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      O ciorbita clasica foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • coaste de porc
  • o ceapa
  • doi cartofi
  • ardei gras
  • un morcov
  • sedano(verdeata)
  • fidea
  • bors
  • rosii in bulion
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de merisoare de padure

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

17 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Icre de pastrav (conservare)

icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare. intr-un borcam pe pune succesiv cate

7 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Biftec tartar

Se degreseaza carnea si se toaca cu un cutit forte bine ascutit (sau se trece de doua ori prin masina

7 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana

Bors de legume cu smantana

Pregatim toate legumele apoi punem ciorba pe foc. Ceapa o curatam, o tocam, iar cea verde o taiem rondele. Morcovul decojit il facem

3 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica

Ciorba de burta dietetica

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe