Ciorba cu piept de pui si ou

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie
Ciorba cu piept de pui si ou

Ingrediente

  • – 2 bucati cartofi
  • – 2 bucati morcovi
  • – 1 bucata radacina ţelina
  • – 1 bucata radacina pastârnac
  • – 1 bucata ceapa
  • – 1 bucata cutie mica rosii în bulion
  • – 4 bucati oua
  • – 400 ml bors
  • – 1 bucata mare de piept de pui
  • – 1 legatura leustean
  • – 3 linguri ulei
  • – 1 praf sare
  • – 1 praf de piper macinat

Mod de preparare

Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt.

Taiem pieptul de pui, fasii mici (sau cubulete) si il presaram putin cu un praf de piper macinat si sare.

Într-o oala de ciorba se pun 2.5 litri de apa la fiert si cand da in clocot se adauga ceapa, fasiile de piept de pui si radacinoasele.

Se lasa la fiert 10 minute si apoi se adauga cartofii si uleiul.

Se lasa la fiert 20 de minute si se pun rosiile cu tot cu suc.

Dupa ce rosiile au fiert 5 minute, se acreste cu bors si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta de sare si, pe foc, se pun în ciorba cele 4 oua, separat. Amestecam de 3-4 ori in ciorba.

Se lasa cat sa se fiarba ouale si se trage oala de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise