autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU PRAZ

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 litri apa, in care adaugam legumele taiate marunt. Cand legumele sunt fierte, adaugam bulionul, fierbem putin, adaugam fideaua. Cand totul este fiert, adaugam zeama de varza, lasam ciorba sa dea in cateva clocote, stingem focul, adaugam uleiul si verdeata tocata.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Mmmm o bunatate.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 4 fire de praz
  • 3 cartofiori
  • 1 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • sare
  • patrunjel si leustean verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana zeama acra de varza
  • 1/2 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • 1 lingura ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

21 voturi    20 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

14 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie

2 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza.

26 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe