autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU PRAZ

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
3 cepe, 3 ardei grasi, 3 morcovi, 1 telina mica, 1 pastarnac, 4 fire de praz, 3 cartofiori, 1 cana bulion, 1 cana fidea, sare, patrunjel si leustean verde tocat marunt, 1 lingura ulei, 1 cana zeama acra de varza, 1/2 cana bulion, 1 cana fidea, 1 lingura ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 litri apa, in care adaugam legumele taiate marunt. Cand legumele sunt fierte, adaugam bulionul, fierbem putin, adaugam fideaua. Cand totul este fiert, adaugam zeama de varza, lasam ciorba sa dea in cateva clocote, stingem focul, adaugam uleiul si verdeata tocata.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de praz

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga

6 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de praz cu dovlecel

Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati). Prazul se taie

2 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Mmmm o bunatate.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 4 fire de praz
  • 3 cartofiori
  • 1 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • sare
  • patrunjel si leustean verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana zeama acra de varza
  • 1/2 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • 1 lingura ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb cartofii,

13 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustoasa.



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarbusca

Sarbusca

Cartofii daca sunt noi se curata prin razuire sub jet de apa. Se taie in bucati nu foarte mici, iar cei de marime mica nici nu se mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe