festivalul blogurilor gustoase

autor:

LARISA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu taitei de casa

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba.


Separat facem taitei de casa dupa metoda traditionala se lasa sa se usuce apoi se fierb in apa cu sare pentru 5 minute. Cand legumele sunt de jumatate fierte se adauga in ciorba rosiile taiate si se lasa la fiert. Cand ciorba este gata se adauga uleiul, sare dupa gust si taiteii.


Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se inchide focul si se adauga verdeata tocata marunt.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oase de vita cu maduva
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 40 ml ulei
  • sare
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LARISA

Salata de ton

Se spala salata se scurge bine se taie sau se rupe pentru a nu se oxida,apoi taiem ceapa julien si

2 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Ciuperci umplute cu legume

Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe