autor:

LARISA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu taitei de casa

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
4 oase de vita cu maduva, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 2 rosii, 40 ml ulei, sare, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba.


Separat facem taitei de casa dupa metoda traditionala se lasa sa se usuce apoi se fierb in apa cu sare pentru 5 minute. Cand legumele sunt de jumatate fierte se adauga in ciorba rosiile taiate si se lasa la fiert. Cand ciorba este gata se adauga uleiul, sare dupa gust si taiteii.


Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se inchide focul si se adauga verdeata tocata marunt.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oase de vita cu maduva
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 40 ml ulei
  • sare
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LARISA

Prajitura Negresa

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Cand este rece se taie in doua foi si se umplu cu crema

26 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata de ton

Se spala salata se scurge bine se taie sau se rupe pentru a nu se oxida,apoi taiem ceapa julien si

2 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe