Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta. Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os. Se scot oasele,se ia carnea de pe ele si punem carnea in oala. Se adauga legumele intregi(bineinteles curatate) ,citeva boabe de piper, 2-3 frunze de dafin si se mai lasa sa fiarba inca vreo 30 minute. Scoatem legumele cu o spumiera,dupa care adaugam usturoi dupa gust. Galbenusurile se freaca bine cu smintina, turnam putina zeama peste ele,stingem focul si punem dresura in oala amestecindu-se foarte incet. Servim ciorba cu ardei iute,smintina si otet dupa gust.
Pofta buna!
PS:Eu dupa ce scot legumele le tai cubulete si le pun inapoi in oala.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii