Ciorba de burta bihoreana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de burta bihoreana

Ingrediente

  • 500 g rasol de vita
  • 4-5 morcovi
  • 1-2 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura Delikat
  • piper boabe
  • usturoi
  • smintina 1-2 galbenusuri
  • patrunjel
  • verde tocat.

Mod de preparare

Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe.

Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, delikat si citiva catei de usturoi. Las burta sa fiarba o ora din momentul cind incepe sa fiarba., apoi RASTORN apa de pe ea, las burta sa se raceasca putin si o tai fideluta.

Supa care s-a facut pe rasol sau pe oase de vita, o strecor.

Supa rezultata o pun pe foc, adaug burta taiata , pun frunze de leustean sau in lipsa lor \"Bors magic cu leustean\", pe care il pun intr-un castronel cu 1-2 galbenusuri, 2-3 linguri smintina, 1 lingura faina si le amestec bine cu un polonic de ciorba fierbinte. Rastorn compozitia peste restul de supa, adaug usturoi pisat, dupa gust si potrivesc apoi de sare . Las sa mai de-a citeva clocote, sting focul, adaug frunze de patrunjel verde si mai acresc putin daca e cazul.

Se serveste cu ardei iute !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise