autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de carne de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece.


Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare.


Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat.


Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala.


Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.


  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugen (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2015

    oul se poate bate cu faina.

  • Fara foto

    tinica ioana , 17 octombrie 2013

    este o reteta usor de preparat si este foarte gustoasa

  • Fara foto

    Ganea Stan , 25 iulie 2013

    nu spui nimic ce faci see you sups/zeama de oase fierte anterior.

    • Fara foto

      vali , 06 mai 2010

      foarte buna

    • Fara foto

      mihaela , 08 decembrie 2009

      rosii nu se pun?

    • Fara foto

      doina , 24 martie 2009

      Prea simpla reteta pentru carne de porc... ar trebui revizuita!

    • Fara foto

      blidaru , 22 decembrie 2008

      Buna reteta, dar atentie la cantitatea de apa si orez.

    • Fara foto

      ema , 02 decembrie 2008

      Excelenta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

217 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. carne de porc
  • 1-2 oase
  • 1-2 buc. ceapa
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • o cescuta orez
  • 1 1/2 l apa
  • 2 buc. oua
  • 1/2 buc. lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Eugen (Chef de cuisine)

oul se poate bate cu faina.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste

Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe