Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija sa se inlature eventuala spuma formata .
Zarzavatul se curata,se spala si se taie cubulete, rondele sau feliute in functie de preferinta.Se pun la fiert ceapa, morcovul, albitura , telina, ardeiul , adaugandu-se treptat cate putina apa calda si 1-2 canite cu zeama in care a fiert carnea. Personal nu folosesc mai multa zeama de la carne din cauza grasimii. Cand zarzavaturile sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati, spalati ,taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare. Aproape de final se adauga coastele fierte, usturoiul tocat marunt,piperul macinat, se toarna borsul fiert in prealabil.Lasam totul sa dea in 2-3 clocote,dupa care adaugam verdeata , acoperim oala si oprim focul.
Puteti adauga la servire putina smantana… Este tare gustoasa…
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii