autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Ciorba de cartofi cu scarita

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
7-8 cartofi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 rosie, 2 linguri zarzavat, 2 linguri pasta rosii de casa, patrunjel verde, 1 scarita afumata, sare, piper, 1 cana si jumatate bors, 5 linguri cu varf smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc.


Scarita o taiem bucatele, iar cand apa incepe sa fiarba ii dam drumul acolo.


O fierbem cam 25 de minute.


Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.


Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.


Morcovul il curatam si il taiem bucatele mici.


Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.


Zarzavatul il spalam sub un jet de apa rece.


Dupa ce scarita a fiert suficient, adaugam toate legumele taiate plus zarzavatul.


Lasam sa fiarba la foc potrivit.


Cand legumele sunt fierte bine , punem pasta de rosii si borsul.


Condimentam cu sare si piper dupa gust.


Lasam sa dea cateva clocote, apoi dam drumul la smantana si lasam sa mai clocoteasca de 2-3 ori.


Luam ciorba de pe foc, tocam patrunjel verde si presaram deasupra.


Pofta buna!!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

    Ma bucur ca iti place Constanta!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Multumesc draga Lia!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Aromata si buna, buna...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Ce imi place aceasta ciorbica !

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Multumesc mult fetelor!

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      O bunatate de ciorba!! *****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Waw ce-mi place ! Eu vin cu o ceapa rosie si tu imi umpli castonelul....vrei ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat
  • 2 linguri pasta rosii de casa
  • patrunjel verde
  • 1 scarita afumata
  • sare
  • piper
  • 1 cana si jumatate bors
  • 5 linguri cu varf smantana

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Rocsi

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Frigarui de pui cu ardei kapia

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel o parlim putin pe flacara aragazului, pe toate partile, apoi o spalam. Ceapa si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Rocsi (Chef de cuisine)

Ma bucur ca iti place Constanta!



Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti 3 catei de usturoi. Separat maruntiti

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Slow Cooking
Supa de vita cu legume

Supa de vita cu legume

Oasele de vita spalate,se pun in oala sa fiarba iar daca dupa 30-40min se aduna deasupra spuma neagra,se arunca apa,oasele se spala

1 vot    0 comentarii
3h
Supe de carne