autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Ciorba de cartofi cu scarita

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
7-8 cartofi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 rosie, 2 linguri zarzavat, 2 linguri pasta rosii de casa, patrunjel verde, 1 scarita afumata, sare, piper, 1 cana si jumatate bors, 5 linguri cu varf smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc.


Scarita o taiem bucatele, iar cand apa incepe sa fiarba ii dam drumul acolo.


O fierbem cam 25 de minute.


Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.


Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.


Morcovul il curatam si il taiem bucatele mici.


Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.


Zarzavatul il spalam sub un jet de apa rece.


Dupa ce scarita a fiert suficient, adaugam toate legumele taiate plus zarzavatul.


Lasam sa fiarba la foc potrivit.


Cand legumele sunt fierte bine , punem pasta de rosii si borsul.


Condimentam cu sare si piper dupa gust.


Lasam sa dea cateva clocote, apoi dam drumul la smantana si lasam sa mai clocoteasca de 2-3 ori.


Luam ciorba de pe foc, tocam patrunjel verde si presaram deasupra.


Pofta buna!!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

    Ma bucur ca iti place Constanta!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Multumesc draga Lia!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Aromata si buna, buna...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Ce imi place aceasta ciorbica !

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Multumesc mult fetelor!

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      O bunatate de ciorba!! *****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Waw ce-mi place ! Eu vin cu o ceapa rosie si tu imi umpli castonelul....vrei ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat
  • 2 linguri pasta rosii de casa
  • patrunjel verde
  • 1 scarita afumata
  • sare
  • piper
  • 1 cana si jumatate bors
  • 5 linguri cu varf smantana

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Rocsi

Papanasi cu smantana si dulceata de mure

Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful

3 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort cu visine, crema mascarpone si frisca

Blatul: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, incorporam uleiul, praful de copt si esenta. Cernem

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Ceafa de porc la cuptor

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata,

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Rocsi (Chef de cuisine)

Ma bucur ca iti place Constanta!



Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita de sare si o lingurita

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Supa crema de branza

Supa crema de branza

Am pus zeama la fiert. Am adăugat boabele de piper, boabele de muștar, cartofii tăiați cubulețe, ceapa și usturoiul. În

1 vot    2 comentarii
30 min
Supe de carne