Tai ciolanul astfel incat sa incapa in oala si il pui la fiert in apa usor sarata, indepartand mereu spuma care se formeaza. Cand carnea se desprinde de pe os, scoti ciolanul si tai carnea bucatele.
Cureti legumele, le speli si le tai dupa preferinta. Speli orezul si il lasi la inmuiat in apa rece. Calesti putin morcovii in ulei, apoi adaugi ardeii, ceapa, orezul si cartofii. Pui legumele calite in zeama in care a fiert carnea, le fierbi impreuna inca 5 minute, potrivesti de sare si stingi focul. Amesteci galbenusurile cu un praf de sare, faina, otetul si 2-3 linguri de apa rece si le torni in ciorba.
Presari tarhonul, apoi acoperi oala cu un capac.
Pofta Buna Sa Aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii