autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata conopida, se spala si se rupe in buchetele, care se pun la fiert impreuna cu cepele si morcovul intreg. Cind legumele sint fierte, se arunca ceapa, iar morcovul se scoate, se da prin razatoarea mica si se pune inapoi in oala.


Separat se freaca galbenusurile cu smintina, se adauga in ciorba impreuna cu mujdeiul de usturoi si se mai lasa sa fiarba citeva minute. La sfirsit, se acreste dupa gust cu otet si se poate adauga marar tocat.


Se serveste cu smintina

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 galbenusuri
  • 1 borcan smintina
  • mujdei de usturoi
  • eventual marar tocat
  • sare (vegeta)
  • piper
  • otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

7 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica

Ciorba de burta dietetica

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte

Supa de lapte

Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele care fierbe, dupa care se lasa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe