festivalul blogurilor gustoase

autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE CURCAN

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.


Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem focul presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Foarte gustoasa!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    foarte buna.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Si noua ne place foarte mult aceasta ciorba,numai ca noi adaugam si taitei!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Minunata aceasta ciorba! Imi place foarte mult si o pregatesc foarte des.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      O bunatate de ciorba, imi place.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Foarte buna,ciorbica ta,felicitari.Sunt sigura ca a iesit o bunatate.Ai votul meu.

    • Fara foto

      yo , 16 decembrie 2009

      lool u curcan are in jur de 4 kg sa imi dai si mie oala aia in care ai facut tu ciorba dintr-un curcan :)) la mine la servici am oale pentru curcanul tau da acasa :-s

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Foarte gustoasa cred ca este ciorbita ta,dar uite nu stiam de ardeiul gras pus la urma,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Andreea, d-na Mariana are dreptate, eu adaug la ciorba de burta ardei iute tocat marunt si ii da ciorbei un gust si un miros placut.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Haide sa iti spun un truc pentru ca reteta ta este un deliciu. Nu numai la aceasta sa incerci ci mai la toate ciorbele si borsurile cu verdeata tocatala final. Cand ai terminat ciorba toaca ardei gras fin de tot cu verdeata si adauga. La final pune capacul pe oala si asteapta 15 min ianinte sa o servesti. Ardeiul pus asa da o aroma de care nu poti sa te mai saturi.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Mi-ai facut o poftaaa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

16 voturi

Ingrediente

  • - un curcan
  • - o telina
  • - 2 morcovi
  • - 3 ardei grasi
  • - 3 cepe
  • - o albitura
  • - o legatura de patrunjel
  • - o legatura de leustean
  • - sare
  • - delicat
  • - bulion
  • - bors

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

23 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

36 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe