autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de curcan

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, - un curcan, - o telina, - 2 morcovi, - 3 ardei grasi, - 3 cepe, - o albitura, - o legatura de patrunjel, - o legatura de leustean, - sare, - delicat, - bulion, - bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Legumele in prealabil au fost spalate, curatate si taiate marunt.


Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem focul presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de gaturi de curcan

Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile. Se curata, spala si se taie legumele astfel. -

5 voturi    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace cu curcan

Puneti la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea transata si spalata. Cand clocoteste

15 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sergiu Dragoi , 12 februarie 2015

    buna de tot curcanul tot curcan face zeama bu

  • Fara foto

    Vasile Constantinescu , 18 aprilie 2014

    O ciorba foarte buna.

  • Fara foto

    Ionel Iorga , 13 ianuarie 2014

    buna de tot curcanul tot curcan face zeama bu

    • Fara foto

      Adela Raduta , 26 septembrie 2013

      super buna ciorbita

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      E delicioasa dupa cum pare

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Imi place aceasta ciorbica.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Tare buna ciorba!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Reteta ta este ok!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Buna si arata ft bine, nici eu nu folosesc tarhon de fel!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Am sa incerc si eu cu tarhon, foarte buna ideea ta! Pupici

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Imi place mult ciorbica ta,cam asa o pregatesc si eu,dar cu mici diferente...,nu adaug niciodata vegeta sau alte derivate,folosesc taitei de casa si adaug si tarhon verde,care ii da o aroma si un gust extraordinar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - un curcan
  • - o telina
  • - 2 morcovi
  • - 3 ardei grasi
  • - 3 cepe
  • - o albitura
  • - o legatura de patrunjel
  • - o legatura de leustean
  • - sare
  • - delicat
  • - bulion
  • - bors

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

39 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

20 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E delicioasa dupa cum pare



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si se calesc. In ultimul timp, ca sa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi. Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe