autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de curcan

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Legumele in prealabil au fost spalate, curatate si taiate marunt.


Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem focul presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vasile Constantinescu , 18 aprilie 2014

    O ciorba foarte buna.

  • Fara foto

    Ionel Iorga , 13 ianuarie 2014

    Aveti dreptate am facut si eu,foarte buna.

  • Fara foto

    Adela Raduta , 26 septembrie 2013

    super buna ciorbita

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      E delicioasa dupa cum pare

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Imi place aceasta ciorbica.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Tare buna ciorba!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Reteta ta este ok!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Buna si arata ft bine, nici eu nu folosesc tarhon de fel!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Am sa incerc si eu cu tarhon, foarte buna ideea ta! Pupici

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Imi place mult ciorbica ta,cam asa o pregatesc si eu,dar cu mici diferente...,nu adaug niciodata vegeta sau alte derivate,folosesc taitei de casa si adaug si tarhon verde,care ii da o aroma si un gust extraordinar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - un curcan
  • - o telina
  • - 2 morcovi
  • - 3 ardei grasi
  • - 3 cepe
  • - o albitura
  • - o legatura de patrunjel
  • - o legatura de leustean
  • - sare
  • - delicat
  • - bulion
  • - bors

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

23 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

37 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Vasile Constantinescu

O ciorba foarte buna.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica

Ciorba de burta dietetica

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte

Supa de lapte

Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele care fierbe, dupa care se lasa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe