1 Într-o cratita mare sau Într-o oala, se pune fasolea cu apa cât sa o acopere cu 8 cm; se pun la fiert.
2. Când dau În clocot. se adauga ciocanelele de curcan, ardeiul gras, 1/2 cana de frunze de coriandru, ceapa verde, coaja de lamâie, praful de chilii, chimionul, coriandrul si ghimbirul; se pune din nou amestecul la fiert; se acopera partial si se fierbe 1 ora si 15 minute.
3 Se adauga dovleacul, porumbul si sarea si se fierb, fara capac, cam 15 minute.
4 Se ia cratita de pe foc. Se scot ciocanelele de curcan din ciorba, si când s-au racit suficient, se
scoate carnea de pe oase. Se arunca ligamentele si cartilagiile si se taie carnea În bucati cât o inghititura.
5 Se pun bucatile de carne Înapoi În cratita. Se adauga sucul de lamâie si restul de 1/2 cana de frunze de coriandru si se mai fierb 3 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii