autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de dovlecel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, marar verde, Bors Magic( otet sau lamaie), Vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Morcovii curatati se taie rondele si se calesc putin in doua linguri ulei.


Se adauga celelalte legume curatate , apa m=necesara, pasta de tomate si o lingura rasa cu vegeta .


Se lasa sa fiarba legumele si cind sunt aproape fierte se adauga dovlecelul. Dupa ce a fiert si acesta se acreste ciorba si se presara marar verde tocat.


Se serveste cu ardei iute.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Ciorbita ta e super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Si eu fac ciorba de dovlecei pentru ca ni se pare usoara, mai ales ca se poate servi si mai rece pe timpul verii.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • Bors Magic( otet sau lamaie)
  • Vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

58 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte

Aceasta a VII-a intilnire a "Gustoaselor" a avut de fapt doua parti si s-a desfasurat, de data aceasta

0 voturi    0 comentarii
1 min
Aperitive

Minciunele( cirighele)

Punem intr-un bol faina amestecata cu praful de copt, zaharul, ouale, coaja de lamaie , sarea, zaharul

82 voturi    33 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

AdeLyna (Chef de cuisine)

trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D



Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Pateu de linte

Pateu de linte

Lintea se pune la hidratat intr-un bol cu apa pt cateva ore. Dupa, o spalam si o punem la fiert cu morcovul si cartofii, spalati si

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi