autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de dovlecel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, marar verde, Bors Magic( otet sau lamaie), Vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Morcovii curatati se taie rondele si se calesc putin in doua linguri ulei.


Se adauga celelalte legume curatate , apa m=necesara, pasta de tomate si o lingura rasa cu vegeta .


Se lasa sa fiarba legumele si cind sunt aproape fierte se adauga dovlecelul. Dupa ce a fiert si acesta se acreste ciorba si se presara marar verde tocat.


Se serveste cu ardei iute.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Ciorbita ta e super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Si eu fac ciorba de dovlecei pentru ca ni se pare usoara, mai ales ca se poate servi si mai rece pe timpul verii.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • Bors Magic( otet sau lamaie)
  • Vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Placinta din iaurt si oua

Primele patru ingrediente sut obligatorii, restul...dupa bunul plac al fiecareia. Stafidele le hidratam

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

AdeLyna (Chef de cuisine)

trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D



Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Piure de naut

Piure de naut

Punem năutul într-o sită şi îl spălăm cu apă rece, apoi decojim boabele. Într-o tigaie antiaderentă prăjim

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Coliva

Coliva

Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte des. Dupa ce a fiert

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse