1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;
2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;
3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si rosiile.
Se mai lasa la fiert cam o ora, carnea se desface de pe os si se portioneaza, se mai lasa sa scada putin, dupa care se termina ciorba cu un amestec de patrunjel, cimbru si tarhon.
Se serveste alaturi de o portie zdravana de muraturi si fiecare si-o acreste dupa gust si placere cu otet de mere!
Nimic nu-i mai bun decat o portie zdravana de ciorba de fasole alaturi de muraturi acre!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii