Se alege fasolea si se pune de seara in apa calda. A doua zi se pune la fiert in apa rece. Cand da in clocot adaugam o ligurita de bicarbonat, dupa care punem alta apa fierbinte. O mai lasam sa dea in clocot inca o data si schimbam iar apa (tot fierbinte). Deci fierbem fasolea in 3 ape. Bicarbonatul ajuta la eliminarea toxinelor si face ca fasolea sa fiarba mai repede. Taiem carnea si o adaugam in oala in care fierbe fasolea. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori adaugam legumele tocate. Pregatim rantasul astfel: in ulei incins adaugam 2 lingutite de faina si amestecam. Adaugam rantasul in ciorba. Adaugam sucul de rosii. Condimentam dupa gust cu sare si piper. La sfarsit adaugam cimbru si leustean.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii