festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole de post

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se fierbe in 2 litri de apa; se arunca apa in care a fiert fasolea si se pune alta apa fiarta si procedam astfel de 2-3 ori. Cind fasolea este pe jumatate fiarta taiem ca taieteii morcovii, patrunjeii, telina, pastirnacul si 3-4 cepe, patrunjelul verde tocat marunt precum si sarea necesara.


Se lasa toate sa fiarba bine. Inainte de a servi, se prajesc 1-2 cepe in putin ulei si se pun in ciorba.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

44 voturi

Ingrediente

  • ½ kg boabe de fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • ½ telina
  • 1 pastirnac
  • 4-5 cepe
  • patrunjel verde ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

4 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile de sus. Daca partea de la baza a sparanghelului

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos

Bors de cocos

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam

1 vot    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe