autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole de post

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se fierbe in 2 litri de apa; se arunca apa in care a fiert fasolea si se pune alta apa fiarta si procedam astfel de 2-3 ori. Cind fasolea este pe jumatate fiarta taiem ca taieteii morcovii, patrunjeii, telina, pastirnacul si 3-4 cepe, patrunjelul verde tocat marunt precum si sarea necesara.


Se lasa toate sa fiarba bine. Inainte de a servi, se prajesc 1-2 cepe in putin ulei si se pun in ciorba.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

44 voturi

Ingrediente

  • ½ kg boabe de fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • ½ telina
  • 1 pastirnac
  • 4-5 cepe
  • patrunjel verde ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

8 voturi    3 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul si se mai caleste putin apoi se adauga

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva

2 voturi    4 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe