autor:

Adriana K.D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole pastai

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se tau marunt apoi se pun sa se caleasca putin cu cele 4 linguri de uleisi cu o lingurita de boia .


Separat se pune apa la fiert,cand a inceput apa sa fiarba se adauga legumele incalzite in ulei si se lasa sa se fiarba cand sunt fierte se adauga fasolea din borcan sau congelator .Cand toate sunt fierte ,se pune sare si piper dupa gost.


La final se pune legatura de telina, leusteanul, patrunjelul si catei de usturoi. Buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicolae Dedu , 08 octombrie 2013

    maine sant calare pe ia ( oala )sa pregatesc ciorbita

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 4-5 l apa
  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • gogosar rosu
  • o legatura patrunjel
  • o legatura telina
  • 4-5 frunze de leustean
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita de boia
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

147 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

17 voturi    4 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

50 voturi    25 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Fara foto

Nicolae Dedu

maine sant calare pe ia ( oala )sa pregatesc ciorbita

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de os afumat

Ciorba de os afumat

Se spala bine oasele de porc. Se pun la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa, cat sa acopere oasele. Se adauga un varf de lingurita

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe