autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de gaina

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 litri apa, 1 gaina, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 ceapa, rosii, verdeata, 1 ou, 2-3 linguri smintina, 1 lingura orez, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

37 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara.


Se spumuieste, cind da un clocot.


Se lasa pina fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat subtire, orezul si o parte din rosii. Cind e aproape gata se adauga restul de rosii si verdeata tocata marunt.


Se poate acri cu zeama de lamiie, cu prune verzi sau cu agurida.


Se drege cu ou si smintina. Daca se pun mai multe oua si mai multa smintina, ciorba va fi mai gustoasa.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    alex , 11 iulie 2008

    Este foarte buna u toate ca mie nu-mi plac ciorbele aceasta reteta esteexceptionala!!!o reteta nemaipomenita!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

37 voturi

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 gaina
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 ceapa
  • rosii
  • verdeata
  • 1 ou
  • 2-3 linguri smintina
  • 1 lingura orez
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Ciorba ardeleneasca de salata

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge

61 voturi    1 comentariu
45 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la

2124 voturi    71 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

5 voturi    0 comentarii
nespecificat
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

alex

Este foarte buna u toate ca mie nu-mi plac ciorbele aceasta reteta esteexceptionala!!!o reteta nemaipomenita!!!



Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare. Peste carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul si dovlecelul rase, cartofii curatati,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe